Post Message
 

Solve the equation: 3 plus 3 equals

Karin Kerkdijk - Hilverink: Macrofotografie Workshop

Mijn allereerste workshop macrofotografie gevolgd bij Tom.

Een mooie en leerzame dag waarbij de nadruk lag op kijken, object leren kennen - ook handige tips daarvoor gekregen - en oefenen, oefenen. 

Tom redde een libel van een wisse verdrinking en dat was gelijk een mooie kans om van heel, heel dichtbij foto's te kunnen maken.

Mooie dag gehad en waardevolle tips ontvangen.


zondag 25 juli 2021
Andrea Gulickx: Workshop Flitsgebruik
www.andreagulickx-photography.nl

Ik heb bij Tom een flitsworkshop gevolgd. Tom heeft een enorme technische kennis en groot enthousiasme op het gebied van fotografie. Hij weet de theorie op een duidelijke en simpele manier uit te leggen. Dit is voor mij heel erg fijn omdat ik geen technisch persoon ben. Tom is daarnaast ook een rustig persoon, je voelt je snel op je gemak bij hem waardoor ik in dit geval ook makkelijk vragen stel. Door de simpele heldere uitleg blijft de stof ook hangen bij mij. Kortom een aanrader om een workshop bij hem te volgen. Tom super bedankt voor alles.

Groetjes Andrea Gulickx


dinsdag 14 mei 2019
Chris Jacobs en Judith Rijnboutt: Trouwreportage
  Na een leuke cursus macrofotografie met Tom, hebben wij hem gevraagd onze bruiloftreportage te doen. Dit is ons erg goed bevallen!
Niet alleen maakt Tom prachtige foto's, hij voert zijn werk ook met passie en zorgvuldigheid uit. Voor de bruiloft zelf heeft hij op eigen initiatief al de omgeving verkend om een beeld te krijgen van wat hij kon verwachten.
Op de dag zelf was hij erg ruim van te voren al in de buurt. Wij zelf vonden het overdreven dat hij er zo vroeg was, maar Tom neemt geen onnodige risico's. Liever een tijdje in de auto wachten in de buurt dan net te laat zijn vanwege files zei hij. 
Dat geeft maar weer mooi aan hoe toegewijd Tom is. Hij bracht ook leuke ideeën in voor poses/foto's tijdens de shoot. Op andere bruiloften hebben wij soms gemerkt dat de fotograaf erg aanwezig was, door het bruidspaar bijvoorbeeld te vragen nogmaals een bepaalde pose te doen omdat hij het moment gemist had etc.
Tom was op onze bruiloft bijna onzichtbaar. Echter, geen enkel moment is hem ontgaan en hij heeft alles mooi vast weten te leggen. Zo is onze ervaring met Tom erg positief. We hebben hem dan ook hartelijk aangeraden bij vrienden van ons waar hij ook de bruiloft vastgelegd heeft en ook daar heb ik niets dan lovende woorden over gehoord. Al met al kan ik Tom van harte aanbevelen als trouwfotograaf.

vrijdag 04 augustus 2017
Powered by Phoca Guestbook