Workshop Focusstacking

 

In deze workshop wordt u op weg geholpen bij het maken van een foto met behulp van de focusstacking techniek. het is de bedoeling dat u aan het eind van de workshop zelf aan de slag kunt om een focusstack foto te maken te maken. In deze workshop worden de zaken uitgelegd die u hiervoor nodig heeft en wordt uitgelegd hoe u zo'n foto maakt. Ook is het mogelijk de workshop uit te breiden met een praktijk gedeelte onder begeleiding. Ervaring is meestal dat men het praktijk deel zelf oppakt, maar begeleiding is mogelijk.

Focusstacking Meikever

Wat wordt er van u verwacht?

U dient te beschikken over een camera die van de automatische stand afgehaald kan worden. Ook dient u te weten hoe dat moet. Aangezien we niet alles weten van alle camera's verwachten we dat u weet waar u bepaalde dingen kan instellen. Mocht u dat niet weten, neemt u dan de handleiding van uw camera mee, dan kan als de tijd dat toelaat het in de handleiding opgezocht worden.
Daarnaast dient u te beschikken over een statief en een ook draadontspanner/afstandbediening noodzakelijk.

Interesse??

Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze workshop, neem dan contact met ons op.
Voor de data waarop de workshops gegeven worden kunt u kijken op de overzichtspagina van de workshops. De workshops worden gegeven met maximaal 12 personen. Indien u een groepje van 6 of meer belangstellenden heeft neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Indien u ook kunt beschikken over een eigen ruimte kan de workshop bij u op locatie worden gegeven (binnen Nederland).

Heeft u iets in gedachten neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze contact gegevens staan op onze contact pagina.